Bedrijf

Vergroot de foto

Blaauw Installatietechniek is een firma die dankzij medewerkzaamheid van de eigenaar, Erwin Blaauw, staat voor een betrokken werkwijze. Het startpunt van elk project is goed overleg waarbij uw wensen en mogelijkheden worden besproken

Ons team telt vier vakmensen. Dit geeft de capaciteit voor grote projecten, maar biedt daarnaast de betrokkenheid van een kleinschalig en gemotiveerd team. Dankzij de korte lijnen tussen opdrachtgever en ons installatiebedrijf, kunnen zeer snel beslissingen worden genomen. Zo kan, wanneer dit nodig mocht zijn, zelfs tijdens het project nog een onderdeel gewijzigd worden voor een optimaal eindresultaat.

Scholing

De medewerkers van Blaauw Installatietechniek zijn deskundig en op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Waar mogelijk worden zij geschoold en volgt het team van Blaauw Installatietechniek cursussen en bijscholingen. De veranderingen in de installatiewereld worden op de voet gevolgd. Voor u als (aankomend) klant is dit uiteraard een fijn idee: uw opdracht verloopt zo volgens de hoogste kwaliteitseisen en de laatste regelgeving.
 

Meer informatie?

Heeft u vragen over ons installatiebedrijf? Graag maken wij een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en zullen er alles aan doen om u tot volle tevredenheid van dienst te kunnen zijn.

Geschiedenis

Na vele jaren gewerkt te hebben voor andere bedrijven startte Erwin Blaauw in januari 2000 een eigen installatiebedrijf. Al snel bleek dat bekende en nieuwe opdrachtgevers het volle vertrouwen hadden in de firma en werden in de afgelopen jaren twee medewerkers bij aangetrokken om tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

Certificering

Belangrijk voor u als (aankomend) klant is te weten dat Blaauw Installatietechniek is aangesloten bij Uneto-Vni. Dit is een garantie voor het leveren van vakwerk en het nakomen van gemaakte afspraken tegen een acceptabele prijs.

Blaauw Installatietechniek
Zuiderdiep 408
9571 BZ   2e Exloërmond
Tel: (0599) 671416
Fax: (0599) 481116
info@blaauw-installatietechniek.nl
© 2018 Blaauw Installatietechniek - Privacyverklaring - Realisatie PuurIDee