Nieuws

Vergroot de foto
Remeha Calenta cv-ketel actie: nú EUR 100,- retour
 
Actie Remeha Calenta cv-ketels   
Bij Remeha loopt van 15 februari t/m 15 mei 2014 een superinteressante Calenta cv-ketel actie.  Als u in deze actieperiode een Remeha Calenta cv-ketel koopt en u laat deze door ons installeren, dan krijgt u van Remeha  € 100,- retour*! Dus dit is hét moment om uw oude cv-ketel te vervangen door deze hypermoderne HR-verwarmingsketel.
 
De beste cv-ketel in zijn klasse 
Remeha levert met de Calenta één van de modernste en zuinigste verwarmingsketels op de markt. Een echte topper als het gaat om royaal en supersnel warm water leveren. De tapwatercapaciteit ligt tot maar liefst 25% hoger dan die van een gemiddelde combi-ketel. Dus beslist een cv-ketel in de hogere prestatieklasse die leverbaar is in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de wensen op het gebied van warmte en warmwatercomfort. Naast de prestaties op het gebied van warmwatervermogen gooit de Remeha Calenta cv-ketel ook hoge ogen als het gaat om snelle verwarming van de woning. Met een cv-vermogen van 6 tot 36 kW voelt het al snel bijzonder aangenaam in huis.
 
Energie besparen met Calenta cv-ketel plus zonlichtsysteem 
De Calenta cv-ketel kan eenvoudig worden gecombineerd met een Remeha zonlichtsysteem (zonneboiler en zonnecollectoren). Een sterke, duurzame combinatie die goed is voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Immers leveren zonneboilers een flinke hoeveelheid gratis warm water die kan oplopen tot wel 60% van de jaarlijkse warmwaterbehoefte. Kortom: een jaarlijkse besparing van honderden euro’s.
 
Hoe werkt de Remeha Calenta cashback actie? 
Koop in de actieperiode (15 februari t/m 15 mei 2014) bij ons een Remeha Calenta inclusief installatie. Vul de aanmeldkaart in en maak een kopie van onze factuur en stuur deze op naar Remeha Hoogste graad, Antwoordnummer 1020, 7300 VB in Apeldoorn (postzegel niet nodig). Op de factuur moeten de aankoop en installatiewerkzaamheden vermeld zijn. Na ontvangst van de volledig ingevulde aanmeldkaart maakt Remeha binnen vier weken € 100,- over op uw rekening. Insturen kan tot en met 16 juni 2014. Let op: de factuurdatum is bepalend en moet binnen de actieperiode vallen.
 
 
 
Wilt u meer weten over de cash back actie van de Remeha Calenta cv-ketels, neem dan vrijbijvend contact met ons op.
*  Lees de actievoorwaarden

 

Blaauw Installatietechniek
Zuiderdiep 408
9571 BZ   2e Exloërmond
Tel: (0599) 671416
Fax: (0599) 481116
info@blaauw-installatietechniek.nl
© 2018 Blaauw Installatietechniek - Privacyverklaring - Realisatie PuurIDee